Verificare Servicii

Auto RCA - ITP - ROVINIETA

Verifică Valabilitatea Serviciilor

Verifică valabilitatea auto RCA, a ITP-ului sau a rovinietei, toate la un click distanță.

Verifică RCA Auto

Verifică valabilitatea asigurării auto pentru a fi cât mai sigur de călătoria ta sau a oferi siguranță celor din jurul tău.

Verifică ITP Auto

Verifică valabilitatea inspecției tehnice periodice(ITP) pentru un autovehicul și o călătorie cât mai plăcută.

Verifică ROVINIETA

Verifică valabilitatea rovinietei aici, pentru a putea conduce liniștit, fără grija că o să ajungi acasă și te întâmpină o amendă.

Serviciile Noastre

Asigurare RCA

Autoturisme, autovehicule pentru transport de persoane, autovehicule transport marfă, remorci/semi-remorci, tractoare agricole/ forestiere, motociclete, motoscutere, motorete şi ATV-uri.

Asigurare Sănătate

Sănătatea este poate cel mai de preț lucru pe care îl poți avea, și tocmai de aceea trebuie protejată. O asigurare corespunzătoare îți va fi mereu de ajutor în cazul surprizelor mai puțîn plăcute.

Asigurare Călătorie

Fie că pleci în vacanță sau călătorești în scop profesional, orice deplasare poate aduce cu ea evenimente neprevăzute. Bucură-te de călătorie, iar noi avem grijă de restul.

 

Asigurare CASCO

O asigurare opțională, care te poate ajută să eviți cheltuieli nedorite – și multe dureri de cap. Automobilul tău este acoperit în cazuri de vandalism, incendiu, furt, etc.

Asigurare Locuință

Nicăieri nu-i că acasă! E locul primitor și călduros în care te odihneșți după o zi grea, unde te distrezi cu familia, unde te relaxezi atunci când ai nevoie. Pentru că tu și cei dragi ție să aveți parte de liniște și tihna, te ajutăm să faci din “acasă” un loc mai sigur. Asigură-ți locuința chiar azi!

Alte Servicii

Prin oferte personalizate susținute de o platformă tehnologică modernă, și prin transparență în toate procesele noastre, vă oferim consiliere pentru realizarea proiectelor dumneavoastră.

logo